Hovedpine

Anete Larsen


21 27 76 57


anete@kropogindrestyrke.dk


Stokkebjergvej 4

4450 JyderupAnete gav mig livet tilbage


Da jeg ringede til Anete første gang var det fordi, jeg havde fundet hendes navn under psykoterapeuter.


Jeg havde på det tidspunkt kraftig hovedpine og susen for højre øre hver eneste dag og minut og havde haft det i over et år.


Jeg havde været til neurolog og havde fået mit hoved ct-scannet for at sikre, at der ikke sad noget og trykkede, men det gjorde der heldigvis ikke. Neurologens behandling var herefter piller, som jeg ikke ønskede at skulle være en del af mit liv. så jeg var nået et punkt i mit liv, hvor jeg måtte lærer at erkende, at mit liv skulle være styret af mit smertehelvede 24 timer i døgnet. Jeg manglede dog redskaber til denne erkendelse og kontaktede derfor Anete.


Mit opkald til Anete blev dog noget anderledes end forventet - i stedet for at hun ville starte psykoterapi op, foreslog hun mig, at jeg skulle prøve hendes mangfoldige massage/kranio-sakral-behandlinger. Jeg gik med til hendes forslag, men da jeg allerede havde prøvet utallige alternative behandlinger tidligere, der ikke havde virker, så jeg havde ikke nogen forventninger.


Jeg begyndte behandling (i starten en gang om ugen) og langsomt skete miraklet - min susen forsvandt for øret samtidig med min spændte kæbe - og langsomt blev min hovedpine formindsket.

Pludselig var det ikke smerterne, der styrede mit liv længere - HELT FANTASTISK!!


Anete jeg er dig dybt TAKNEMLIG for dine fantastiske behandlinger.


Knus

Jeanett Christiansen

Modtaget d. 21/10 2015