Tennisalbue

Anete Larsen


21 27 76 57


anete@kropogindrestyrke.dk


Stokkebjergvej 4

4450 JyderupJeg har flere gange haft problemer med en tennisalbue på grund af arbejde ved computer i rigtig mange år. Jeg har tidligere været til fysioterapeut og kiropraktor og fået diverse behandlinger, men denne gang, da jeg igen fik smerter, endda i begge albuer, tænkte jeg, at jeg måtte prøve noget andet. Jeg kendte lidt til Kranio-sakral terapi og tænkte at det måtte da prøves.


Ved det første besøg hos Anete fik jeg massage samt behandling med kopper og hverken Anete eller jeg var i tvivl om, at der var masser af spændinger og ubalance at tage fat på.


Efter den første behandling aftog smerterne en del og jeg fik derfor endnu en behandling og efter den tredje og hidtil sidste behandling er smerterne nu helt væk. Helt fantastisk behandling. Som sidegevinst er smerterne i nakke og ryg nu også stor set svundet og alment har min krop det bedre.


Min søn fik også fået nogle behandlinger på grund af hovedpine og nu er denne også forsvundet. Det er helt fantastisk og jeg vil varmt anbefale behandlingen til andre.

 


Charlotte